Aldea Benedek
AQUAKONTAKT® Mozgásmeditáció oktató, alapító

1969-ben születtem Budapesten. Egészen fiatal koromtól fogva nagy érdeklődést mutattam az élet pozitív alakítását célzó módszerek iránt. Így kerültem kapcsolatba több keletről származó, de a nyugat által is integrált úttal, mint például a mazdaznan gyógyászattal, a japán „érintés művészetének” is nevezett Shiatsuval, Reikivel.
Az emberi élet formálása és a gyógyítás iránti kezdeti érdeklődésem rövidesen komoly szerephez jutott az életemben: miközben számos tapasztalattal gazdagodtam az extrém sportok által az „itt és most” eksztatikus tudatállapotát megélve, egy az akadémikus gyógyászat által gyógyíthatatlannak vélt betegséggel kellett, hogy megküzdjek ─ végül sikeresen.
A szellemi utam elmélyülése valójában itt kezdődött el azzal a belső munkával, amely azóta is tart és amellyel önmagam kiteljesítésén dolgozom.
Az AQUAKONTAKT® Mozgásmeditáció megteremtését megelőzte a Shiatsuból kinőtt Watsu, Aquatherics, Aquawellness képzések elvégzése és ezen utak elsajátítása.
Már tanulmányaim során felmerült az a belső tapasztalat, miszerint a víznek és a benne folytatott mozgásnak valahol a tanult és számomra kötött keretekből kilépve egy sokkal mélyebb vonatkozása van, az egyszerű testmunkán túl. Így keltettem életere az  AQUAKONTAKT® Mozgásmeditáció metódusát, amely a bennünk élő Önvaló minőségének tapasztalatát célozza meg és hozza létre.
Nagy hangsúlyt fektettem arra, hogy ezt a módszert bárki megtanulhassa, és tőlem függetlenül szeretteivel, barátaival, embertársaival pusztán önfejlődésükért alkalmazni tudják.
Azon dolgozom, hogy a módszer a mindennapok eszközéévé tudjon válni.

Az AQUAKONTAKT® Mozgásmeditáció olyan meggyőző eredményeket hozott számomra, hogy ennek következtében az életem részévé, ennek a tudásnak a továbbadása pedig a missziómmá vált. Alapvető nézetem, hogy mindannyian képesek vagyunk felszabadítani egymásban az eddig ismeretlen lehetőségeket.

A szabadság nem fakadhat külső forrásból, az valójában mindenki saját egyéni felelőssége.

Mindemellett több ezer óra AQUAKONTAKT® Mozgásmeditációs, shiatsu, egyéni terápiás, coaching jellegű, ill. patrónus mesteri, tapasztalat áll mögöttem. Az AQUAKONTAKT® Mozgásmeditáció számára Érden létrehoztam egy önálló medencével rendelkező központot, amely 5 éven át működött sikeresen. Célom, hogy az arra nyitott embertársaimat hozzásegítsem valódi önmaguk megismeréséhez, felismerve és kiteljesítve a bennük rejlő potenciál teremtő minőségét.

Ide vonatkozó képzések:

Shiatsu – Nemzetközi Shiatsu Iskola alap+I.II.III.IV. modul 583 óra
Watsu – Basia Szpak Brost Watsu I. II. III. 150 óra
Aqautehrics – 50 óra
Aquawellness – 50 óra
Life Coaching – 60 óra
Védikus Alkímia iskola Partónus Mester képzés – 100 óra
Reiki I. II. - 32 óra